Fruity House

kæmpe saft- OG juicesortiment til DRIKKEVAREAUTOMATER

Fruity House

Fruity House vil være dit foretrukne brand inden for juice, saft og læskedrikke til maskiner, og vores sortiment spænder særdeles bredt. Udover det Fruity House sortiment, som vi præsenterer her, har vi desuden mulighed for at hjemtage eller producere op mod 100 yderligere smagsvarianter, hvis efterspørgslen er der. Vi kan levere alt fra økologiske og veganske varianter af 100% juice til saft i mange forskellige smagsvarianter og kategorier – som dog stadig er utrolig populære og velsmagende.

juice med godt næringsindhold

Juice

Fruity House Juice består af 100 % naturlige ingredienser, og uden tilsat sukker eller tilsætningsstoffer er den med smag og kvalitet i fokus en absolut favorit.

Lækker velsmagende jordbærsaft i retrokrus og plastflaske

Saft

Fruity House Saft er fremstillet af ufortyndet frugtsaft, hvilket giver en rund og afbalanceret smagsoplevelse. Der er både konventionelle og økologiske varianter at vælge mellem.

Læskedrik med æblesaft i plastflaske og retrokrus

Læskedrik

Fruity House Læskedrik byder på et stort udvalg af udsøgte og velsmagende drikke. Vores sortiment rummer klassiske og velafbalancerede smage i højeste kvalitet.

Lækre former for nektar - fersken, solbar og jordbær

Nektar

Fruity House Nektar indeholder juiceindhold i den færdigblandede drik, og byder derfor på en fantastisk smagsoplevelse med en dejlig og rund frugtsmag.

Berøringsfri betjening

No Touch – No Infection (NtNi) er vores nyeste skud på stammen af maskiner til juice, saft, sodavand eller læskedrik. Det er vores helt eget, innovative system, hvor du uden bekymringer kan udskænke drikkevarer helt uden at røre ved maskinen. På den måde kan du helt fjerne risikoen for smittespredning ved udskænkningen af drikkevarer, da du kun skal røre ved det glas, du skal drikke af.

Maskinen er blandt andet drevet af hygiejniske dialysepumper, og derfor kan den som noget helt unikt også skænke økologiske og veganske drikkevarer. Kort sagt er NtNi den perfekte løsning til dig, der gerne vil nyde kolde, læskende drikkevarer i en masse forskellige smagsvarianter med god samvittighed, hvad end det er juice, saft, sodavand eller isvand med eller uden brus.

Automaterne leveres i mange forskellige varianter, så du kan få lige nøjagtig den, der passer til dit behov.

Få en flot maskine til juice - betjenes uden berøring
Prøv vores mange smagsvarianter fra Fruity House

Vælg frit mellem lækre smage

Vi har et særdeles bredt udvalg i kategorien saft, juice og læskedrikke, da vi samarbejder med nogle af de førende producenter i Europa. Vores standardsortiment består af et væld af lækre varianter, og vi har mulighed for at trække op mod 100 ekstra smagsvarianter hjem til lager i det omfang, volumen tillader det.

Udstyr, maskiner og løsninger til Fruity House

Maskiner

Se det store udvalg af forskellige maskinløsninger til Fruity House konceptet. Der er maskiner, der passer til ethvert behov.

Populær juice med godt næringsindhold

Vores populære juice

Se de lækreste og mest populære juicevarianter fra vores store og populære sortiment af Fruity House produkter.

Vores mest populære varianter af læskedrik

Mest populære læskedrikke

Få inspiration til de bedste og mest populære læskedrikke fra Fruity House – alt fra iced tea til mange forskellige lemonader.

Produkter af høj kvalitet til ethvert behov

Hos United Beverage finder du et bredt udvalg af saft, juice og læskedrikke i absolut premium kvalitet. Vi har både flasker til den lette to-go-løsning og mange maskiner og løsninger til faste installationer. Book et møde og hør mere om vores lækre kvalitetsprodukter til ethvert behov samt få en login til vores webshop.