Fruity House

kæmpe sortiment til maskiner

Fruity House

Fruity House vil være dit foretrukne brand inden for drikkevarer, og vi dækker hele paletten af juice, nektar, saft og læskedrikke. Udover det sortiment, som vi præsenterer her, har vi desuden mulighed for at hjemtage eller producere op mod 100 yderligere smagsvarianter, hvis efterspørgslen er der. Vi kan levere alt fra økologiske og veganske varianter af 100 % juice til drikkevarer med mange forskellige smagsvarianter i en mere prisvenlig kategori – som dog stadig er utrolig populære og velsmagende.

Juice

Fruity House Juice består af 100 % naturlige ingredienser, og  uden tilsat sukker eller tilsætningsstoffer er den med smag og kvalitet i fokus en absolut favorit.

Saft

Fruity House Saft er fremstillet af ufortyndet frugtsaft, hvilket giver en rund og afbalanceret smagsoplevelse. Der er både konventionelle og økologiske varianter at vælge mellem.

Læskedrik

Fruity House Læskedrik byder på et stort udvalg af udsøgte og velsmagende drikke. Vores sortiment rummer klassiske og velafbalancerede smage i højeste kvalitet.

Nektar

Fruity House Nektar indeholder juiceindhold i den færdigblandede drik, og byder derfor på en fantastisk smagsoplevelse med en dejlig og rund frugtsmag.

Berøringsfri betjening

No Touch – No Infection (NtNi) er vores nyeste skud på stammen af maskiner til juice, saft, sodavand eller læskedrik. Det er vores helt eget, innovative system, hvor du uden bekymringer kan udskænke drikkevarer helt uden at røre ved maskinen. På den måde kan du helt fjerne risikoen for smittespredning ved udskænkningen af drikkevarer, da du kun skal røre ved det glas, du skal drikke af.

Maskinen er blandt andet drevet af hygiejniske dialysepumper, og derfor kan den som noget helt unikt også skænke økologiske og veganske drikkevarer. Kort sagt er NtNi den perfekte løsning til dig, der gerne vil nyde kolde, læskende drikkevarer i en masse forskellige smagsvarianter med god samvittighed, hvad end det er juice, saft, sodavand eller isvand med eller uden brus.

Automaterne leveres i mange forskellige varianter, så du kan få lige nøjagtig den, der passer til dit behov.

Vælg frit mellem lækre smage

Vi har et særdeles bredt udvalg i kategorien saft, juice og læskedrikke, da vi samarbejder med nogle af de førende producenter i Europa. Vores standardsortiment består af et væld af lækre varianter, og vi har mulighed for at trække op mod 100 ekstra smagsvarianter hjem til lager i det omfang, volumen tillader det.

Maskiner

Se vores store udvalg af forskellige maskinløsninger, der passer til ethvert behov.

mest populære juice

Se de lækreste og mest populære juicevarianter fra vores store sortiment af produkter.

Mest populære læskedrikke

Få inspiration til de bedste og mest populære læskedrikke fra Fruity House – alt fra iced tea til mange forskellige lemonader.

Produkter af høj kvalitet til ethvert behov

Hos United Beverage finder du et bredt udvalg af saft, juice og læskedrikke i absolut premium kvalitet. Vi har både flasker til den lette to-go-løsning og mange maskiner og løsninger til faste installationer. Book et møde og hør mere om vores lækre kvalitetsprodukter til ethvert behov samt få en login til vores webshop.