Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Horeca

Effektiviser jeres dagligdagsrutiner og gør kunderne tilfredse med et bredt smagsudvalg

Fruity House – juice, saft og læskedrik

Sodavand

Øl

Vin

Udstyr

Event / Udlejning

Smagsvarianter

Med vores Fruity House koncept kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige smage, som vil behage enhver smag.

Maskintyper

Hos United Beverage forhandler, udvikler og producerer vi maskiner i alle størrelser, som passer til vores Fruity House sortiment af juice, nektar, saft og læskedrikke.

Hvad er fordelene?

United Beverage tilbyder løsninger, som er skræddersyet til hoteller, restaurationer og caféer. I en travl branche kan selv små tidsbesparelser gøre en stor forskel. Med vores løsninger reduceres den tid, personalet skal bruge på nogle af hverdagens små opgaver – fx håndtering af flasker og kasser samt opfyldning af køleskabe.

Samtidig giver vores udstyr gode muligheder for mersalg, da I kan tilbyde glas i forskellige størrelser. Derudover tilbyder vi et bredt sortiment, der rammer alle forretningstyper – herunder 100% juice samt økologiske og veganske produkter.

Tilbyd høj kvalitet

Med en totalløsning fra United Beverage har du mulighed for at tilbyde drikke af højeste kvalitet. Alle vores drikke lever op til høje smagsstandarder, hvad end de er økologiske eller ej.

Spar ressourcer

Med vores løsninger sparer du på anvendelsen af glas og plastik. Det betyder, at du både slipper for at skulle håndtere store mængder affald, samtidig med at du sparer arbejdsressourcer ved ikke at skulle fylde op i køleskabe m.m.

Giv flere valgmuligheder

Tilbyd et væld af smagsvarianter med en løsning fra United Beverage. I vores drikkevaresortiment finder man noget til selv de mest kræsne. Med både økologiske og veganske varianter rammer vi alle forretningstyper.

Altid kolde, friskblandede drikkevarer

En varm sommerdag kalder på kolde, friskblandede drikkevarer. Med vores maskiner sørger I for, at drikkevarerne altid serveres med den rigtige temperatur, og at de altid er friskblandede.

Bliv mere bæredygtig

Bæredygtighed er en kerneværdi hos United Beverage. Derfor arbejder vi hver dag på at reducere vores CO2-aftryk. Det indebærer alt fra de ingredienser, vi bruger, til vores produktion og transport.

Med flere og flere økologiske varer i vores sortiment, samt løbende justeringer i værdikæden, er vi rigtig godt på vej mod en endnu mere bæredygtig fremtid.

Book møde

Hvis du er interesseret i en eller flere af vores løsninger, er du mere end velkommen til at booke et møde.