Leveringsbetingelser

Generelle betingelser for ordrer & leveringer

Bestilling af varer

Kontakt kundeservice på ordre@uni-b.com eller 7015 0080
Vi sidder klar ved telefonerne på hverdage mellem kl. 8.30-15

Leveringer

Vi kan levere alle hverdage. Ordrer skal være os i hænde senest kl.10 hverdagen inden ønsket levering. Dvs. at ordrer der bestilles mandag inden kl. 10 kan leveres fra tirsdag. Levering sker inden for normal arbejdstid (i tidsrummet 8-16).

Hasteleveringer

Ved hastebestilling af varer til levering samme dag forbeholder vi os retten til at pålægge et hastegebyr på 800kr ex moms
Ved hastebestilling af varer til levering uden for normal arbejdstid (aftner og weekends) forbeholder vi os retten til at pålægge et hastegebyr på 1.600 kr. ex moms.

Ved bestilling væsentligt senere end kl. 10 men stadig med ønsket levering den efterfølgende dag forbeholder vi os retten til at pålægge et servicegebyr på 400 kr. ex moms

Leveringsbetingelser

Minimumsbestilling for fragtfri levering er 6 fustager eller 10 kasser ass. Fustager og kasser kan blandes. Ved bestilling af mindre end 10 kasser eller 6 fustager pålægges et fragt-/servicegebyr på 300 kr. ex moms.

Priser

Priserne er listepriser og forstås som aflæsset fra vogn. Vore chauffører sætter ikke varer på plads på lageret. Listepriserne er de til enhver tid på leveringstidspunktet gældende priser.

Returgods

Ved ordreafgivelse kan der bestilles afhentning af tomgods – dog minimum 6 tomme fustager. De tomme fustager skal være klargjort og placeret på en EUR palle på af-/pålæsningsstedet.

Lån af anlæg til events mm.

Vi har en række anlæg til udlån for vore kunder. Se særskilt oversigt over betingelser for lån af disse eller kontakt din konsulent.