om Fruity House

Banebrydende koncept

Fruity House

Fruity House er navnet på vores egen serie af juice, nektar, saft og læskedrikke. Her finder du alt fra vores økologiske, veganske juice af 100 % frugt til mere prisvenlige produkter tilsat vand og sukker eller sødemidler. Uanset produktet er du garanteret en høj kvalitet og en fantastisk smag, og med vores mange forskellige maskinløsninger kan vi imødekomme ethvert behov.

Premium Kvalitet

Hos United Beverage finder du et bredt udvalg af saft, juice og læskedrik i absolut premium kvalitet. Vores standardsortiment består af mere end 15 varianter, men vi har mulighed for at trække op mod 100 ekstra smagsvarianter hjem til lager, i det omfang, volumen tillader det.

Vi har både flasker til den lette to-go-løsning og mange maskiner samt løsninger til faste installationer.

Vores mest populære varianter af læskedrik
Stort sortiment med noget for enhver smag

Noget for enhver smag

Fruity House drikkevarer er inddelt efter kategorierne juice, nektar, saft og læskedrikke, så der er noget for enhver smag og behov – og ikke mindst for enhver pengepung. Uanset om du vælger en rigtig juice eller et discount-produkt garanterer vi dig en udsøgt smagsoplevelse. Du kan naturligvis også vælge en hel økologisk serie. De fleste af vores smagsvarianter er tillige godkendt til veganere.

Vores postmixprodukter er blandt de mest bæredygtige på markedet, og sammenligner man f.eks. et glas med vores postmix-læskedrik med en traditionel servering i glasflaske vil man se en CO2-besparelse på op til 90% og en strømbesparelse på op til 40%.

Produkter af høj kvalitet til ethvert behov

Hos United Beverage finder du et bredt udvalg af saft, juice og læskedrikke i absolut premium kvalitet. Vi har både flasker til den lette to-go-løsning og mange maskiner og løsninger til faste installationer. Book et møde og hør mere om vores lækre kvalitetsprodukter til ethvert behov samt få en login til vores webshop.