Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Om United Beverage

Et univers af drikkevarer
United Beverage - Om os og vores historie

OM OS - VORES HISTORIE

United Beverage blev stiftet i 2009, og siden da har vi produceret og solgt kvalitetsdrikkevarer både i Danmark og på diverse eksportmarkeder rundt omkring i verden.

Vores sortiment rummer både øl og vin samt læskedrikke som sodavand, juice og saft – og der kommer løbende flere produkter til. I dag tilbyder vi et alsidigt udvalg af store internationale brands, danske specialøl samt vores egne produkter.

Specialøl på menukortet

Efter opkøbet af nogle danske mikrobryggerier i 2013 så datterselskabet United Beverage Nordic dagens lys for første gang. Med udgangspunkt i knowhow og vidensdeling begyndte en ny idé at tage form: at sælge og distribuere dansk mikrobrygget fadøl til et bredere publikum og til en pris, hvor alle kunne være med. Samtidig havde vi et ønske om at yde en fleksibel og professionel service, som altid sikrer kunden den bedste tekniske løsning alt efter behov.

Siden 2013 har vi altså produceret, solgt og distribueret dansk mikrobryg side om side med et stadigt stigende antal kendte brands. De første mikrobryggerier har vi solgt igen, og i stedet har vi indgået aftaler og partnerskaber med en række anerkendte danske mikrobryggerier, som brygger og tapper alle vores danske specialøl.

Specialøl på menuen - United Beverage har et bredt sortiment
Selvom vi er glade for øl - så elsker vi også sodavand

Selvom vi er glade for øl…

… er vi også glade for og passionerede omkring mange andre drikkevarer. Over årene har vi da også oplevet en stadig stigende efterspørgsel på alternativer til de kendte mærker inden for læskedrikke, og derfor opstod idéen om vores egen serie af kvalitetssodavand.

Med et ønske om at tilbyde et alternativ på markedet med en højere kvalitet og nye smagsnuancer tog vi hul på endnu et kapitel i vores mission om at levere favoritdrikkevarer med god samvittighed.

Derfor har vi i samarbejde med nogle af Europas største producenter af saft, juice, lemonade og sodavand fået sammensat en portefølje af kvalitetslæskedrikke, som kan dække ethvert behov.

VI TAGER KLIMAET ALVORLIGT

Bæredygtighed er et emne, der ligger vores hjerte nært. Derfor optimerer vi løbende både produktionsmetoder, udskænkningsanlæg og produkter, så de konstant bliver grønnere og mere bæredygtige.

Vores postmixprodukter samt udskænkningsmaskiner er blandt de mest bæredygtige på markedet. Sammenligner man eksempelvis et glas med vores postmix-sodavand med en traditionel servering i glasflaske, er der en besparelse på op til 90 % Co2 og 40 % strøm.

Vi tager klimaet alvorligt og bliver løbende grønnere
Vi bliver grønnere - bæredygtighed er på agendaen

Vi bliver grønnere

På produktsiden har vi lavet en løbende konvertering, så flere og flere af vores produkter bliver økologiske og lokalt producerede med omtanke for miljøet. Det gør dem både grønnere og – i vores øjne – mere smagfulde.

Hos United Beverage er vores hverdag præget af stor fleksibilitet og agilitet, og derfor har vi mulighed for at gøre en reel forskel for vores kunder og vores klima. Vi kan reagere lynhurtigt på skiftende trends og behov, og vi er altid parate til at se på nye, spændende løsninger sammen med vores kunder.

12

Års Erfaring

69

Øl

20

Sodavand

13

Læskedrikke

Vi skriver stadig historien

United Beverage er en ung og dynamisk virksomhed, og der er ikke langt fra tanke til handling. Da Covid-19 ramte hele verden, og Danmark lukkede ned i marts 2020, tog vi en beslutning om at udvide vores virksomhed endnu mere. Vi så nemlig muligheden for at bruge vores viden og værdier til at udvikle en ny produktserie, der rækker ud over vores vante marked: en serie af berøringsfri drikkevareautomater.

Ønsket var et produkt, der giver kunder og gæster mulighed for selv at skænke drikkevarer uden at røre andet end det glas, de selv skal drikke af. Vi kalder det for ’No touch – No infection’, og du kan læse meget mere om det her.

Vores udvikling

Siden vi startede

^
2009

United Beverage blev stiftet

Siden 2009 har vi produceret og solgt kvalitetsdrikkevarer i Danmark og mange andre steder rundt om i verden.
^
2013

United Beverage Nordic kommer til

Et datterselskab fødes, og siden 2013 har vi produceret, solgt og distribueret dansk mikrobryg.
^
2014

Sodavand på menukortet

Et ønske om at stimulere smagssanserne med en sodavand af høj kvalitet blev til en udvidelse af vores sortiment.
^
2020

En pandemi rammer

Som følge af den verdensomspændende coronakrise udviklede vi en serie af berøringsfri automater, som har gjort det muligt at skænke sig selv drikkevarer uden frygt for virusspredning.