Brug for service?

Vi er der for dig

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet

Tab title 1 text. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tab title 2 text. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tab title 3 text. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

HOS OS FÅR DU DEN FULDE SERVICE

Hos United Beverage tilbyder vi totalløsninger, så det er nemt og problemløst at være kunde hos os. Vi tilbyder velkendte, driftssikre anlæg af høj kvalitet.

Som kunde hos os er du derfor altid sikret stabile og holdbare løsninger. Vi har udstyr i alle størrelser og til alle behov – lige fra små fadølsanlæg med 2 haner til komplette vægmonterede løsninger med +15 haner.

Over-counter-bordmodeller

Både store og små maskiner

Når det kommer til saft, juice, sodavand og læskedrik, kan vi tilbyde alt fra små maskiner til vand og danskvand til store anlæg og maskiner med plads til et utal af smagsvarianter. En stor del af vores udstyr til læskedrikke kan leveres med ”No Touch”-betjening, så gæster i f.eks. en buffet-restaurant eller beboerne på et ældrecenter selv kan skænke drikkevarer uden at røre ved selve maskinen.

Vi skræddersyr løsninger

Uanset om du står foran et muligt leverandørskift på én eller flere produktkategorier, om du trænger til lidt ny inspiration, eller blot har en enkelt ledig hane på dit anlæg, så finder vi en løsning, der passer til dig.

Hos United Beverage skræddersyr vi nemlig løsninger, der passer til den enkelte kundes behov. Inden du starter op som kunde hos os, holder vi et byggemøde, hvor vi sammen gennemgår dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde lige netop de produkter og det udstyr, der passer til din forretning.

Over-counter-bordmodeller

Vi leverer kvalitetsudstyr

Vi leverer og installerer komplette anlæg til både øl og diverse læskedrikke såsom sodavand, saft, juice og lemonade og gør det dermed nemt for dig at starte op som kunde hos os.

Hvis I ikke har jeres eget udstyr, leverer og installerer vi det ønskede anlæg ved kontraktstart og vores teknikere kører ikke, før alt er gennemtestet og fungerer, som det skal. Vores udstyr til både øl og læskedrikke fremstilles af Europas førende producenter, så vi leverer gennemtestet kvalitetsudstyr.

TEKNIK & VEDLIGEHOLDELSE

Hos United Beverage har vi vores helt egen stab af både interne og eksterne montører. Vores professionelle montører leverer og monterer komplette anlæg til vores kunder i hele landet og står altid klar til at rykke ud til dig, hvis der skulle opstå problemer med dit udstyr.

Vi opsætter og vedligeholder alt det tekniske udstyr for alle vores kunder uanset størrelse. Vi hjælper jer med opsætning og vedligeholdelsen af jeres udstyr, uanset om I har installeret over 30 ølhaner og avancerede postmix-løsninger eller kun råder over et par enkelte ølhaner eller en mindre automat til saft eller vand.

Over-counter-bordmodeller

Assistance og fejlfinding

Hvis der opstår problemer med dit udstyr, yder vi telefonisk assistance og fejlfinding – og hvis problemet ikke kan løses ad den vej, sender vi en af vores erfarne teknikere ud til dig.

Fadølsanlæg og drikkevaredispensere kræver regelmæssig rens og vedligehold. Hvis I ønsker det, kan vores serviceafdeling derfor sørge for den nødvendige, regelmæssige rensning af anlæggene. Men vi instruerer også altid i, hvordan I selv kan vedligeholde dem bedst muligt.

Festivaler og events

Hos United Beverage leverer vi selvfølgelig øl og vand til større arrangementer som for eksempel koncerter, sportsbegivenheder, byfester og lignende. Så har du brug for drikkevarer til dit arrangement, hjælper vi dig gerne med både levering, råd og vejledning undervejs.
Vi har et stort sortiment af standardudstyr som blandt andet inkluderer mobile anlæg, rullebarer, stilladsbarer med click-haner og meget mere. I samarbejde med dig kan vi med garanti finde den løsning, som passer til lige netop dit arrangement.
Over-counter-bordmodeller

FAQ - Tekniske problemer med postmix sodavand

Inden du ringer til os med en fejlmelding, bedes du have afklaret følgende først:

Sodavand er flad

Er kulsyren åben, og er der kulsyre i flasken?

Handling

Tjek om der er lukket for kulsyreflasken.

 

Sodavand er for tynd?

Undersøg selv

Tjek om BiB er tom

Er koblingen / BiB-connectoren sat rigtigt på

Handling

Hvis den er tom, påsættes en ny BiB.
Hvis BiB ikke er tom, gå til punktet Sodavand er flad

Afmonter, og sæt på igen

Der kommer ingen sodavand ud overhovedet?

Undersøg selv

Er der slukket for strømmen?

Er kulsyren tom?

Er BiB’en tom?

Er anstikkeren sat rigtigt på?

Er kulsyretrykket korrekt?

Er der et knæk på ølslangen?

Er der knæk på kulsyreslangen?

Handling

Tjek sikringer og strømforsyningen. Tænd for strømmen eller skift sikring.

Udskift kulsyreflaske

Skift til ny biB

Tjek om anstikkeren er sat rigtigt på BiB’en.

Tjek om der er skruet ned for kulsyren ved en fejl

Tjek slangen og ret evt. ud

Tjek slangen og ret evt. ud

Der kommer kun sirup ud?

Undersøg selv

Er der blevet lukket for vandet?

Handling

Tjek vandtilførslen til køleren (minimum tryk: 2 Bar)

Hvis der stadig er problemer, når du har kontrolleret ovenstående, så ring til UniBevs tekniske afdeling på 2628 7811 eller til kundeservice på 7015 0080