Glere – Mousserende vin 11% 20 ltr (Fustage)

Varenummer (SKU): 15155-1 Kategori:

1.056,00 kr.

Det er fristende at kalde denne dejlige, blide og forførende mousserende vin for den ”betagende Prosecco”. Vinen er delikate, boblende og kan nydes til alle livets små og store øjeblikke i godt og hyggeligt samvær - med eller uden mad.

 

  • Type: Tør
  • Restsukker:
  • Skal drikkes: Nu
  • Alkohol vol.: 11 %
  • Økologisk: Nej
  • Volume pr. BiB: 20 ltr
  • Kobling: TIlsuttes via S-kobling

Yderligere information

Vægt 22 kg

Kort om Glera Travenzie 11% 20 ltr

Det er fristende at kalde denne dejlige, blide og forførende mousserende vin for den ”betagende Prosecco”. Druerne og produktionsmetoden, der anvendes, er de samme. Prosecco skal minimum være lavet på 85% Glera-druer. Her er endda tale om 100% Glera-druer, så kvaliteten og smagen er helt i top. Der er dog den lille hage, at Prosecco er et beskyttet område i Italien – og det er således kun vinene herfra, der må kaldes Prosecco. Men det skal ikke tage pynten af denne delikate, boblende lækre høstgule sag, der kan nydes til alle livets små og store øjeblikke i godt og hyggeligt samvær – med eller uden mad.

Forvent en uimodståelig duft, der bedst kan karakteriseres som en herlig blanding af blomster og frugt – der er ikke tale om en vild eksplosion, men derimod en yderst velafbalanceret appetitlig aroma. Boblerne er livlige, forfriskende og alligevel yderst blide. Smagen er ligeså særdeles fornøjelig balanceret og fyldt med frugter som pære, æble, appelsin, nektarin og sikkert en hel del flere. Ikke for tør og ikke for sød. Det er ganske enkelt rigtig godt skruet sammen.

Perfekt som aperitif, en hel aften i boblernes tegn eller som ledsager til små hapsere, tapas og lækre fiskeretter.

Den skønne og sagnomspundne region, Friuli-Venezia-Giulia, har tilhørt flere forskellige imperier gennem tiden. De smukke kvinder i Friuli tiltrak bl.a. de franske soldater under Napoleon Bonapartes herredømme. Selv Napoleon, der værdsatte et rigtig godt glas vin, blev set på disse kanter. Om det var den gode vin, de smukke kvinder eller begge dele, der tiltrak ham, skal være usagt. I dag bliver området også betragtet som den allerbedste region i Italien til dyrkning af hvidvinsdruer – det skyldes den unikke beliggenhed mellem Alperne på den ene side og Adriaterhavet på den anden side samt fænomenale jord- og klimaforhold.

Indeholder ikke allergener, sødestoffer, vitaminer og mineraler.