Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Virksomheder & kantiner

Minimér CO2-aftrykket og oprethold den gode hygiejne på arbejdspladsen

Fruity House – juice, saft og læskedrik

Sodavand

Udstyr

Vin

Øl

Tilbudsmarked

Smagsvarianter

Med vores Fruity House koncept kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige smage, som vil behage enhver smag.

Maskintyper

Hos United Beverage forhandler, udvikler og producerer vi maskiner i alle størrelser, som passer til vores Fruity House sortiment af juice, nektar, saft og læskedrikke.

Hvad er fordelene?

Hos United Beverage tilbyder vi løsninger, som er perfekt egnede til både små og store virksomheder. På en arbejdsplads kan en maskine nå at være i brug mange gange i løbet af en dag. Derfor er det vigtigt, at maskinen er nem at betjene, og at den kræver minimal berøring. Med vores No Touch-betjening kan I opretholde den gode hygiejne, selvom maskinen er i brug mange gange dagligt. Derudover er vores løsninger også bidragende til, at I kan reducere jeres CO2-aftryk.

Nedbring smitterisiko

Selvbetjente maskiner kan indeholde mange bakterier – og derved også være en stor kilde til sygdomssmitte.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Vi leverer løsninger, der kræver minimal berøring, så man kan skænke sig selv en lækker forsyning uden at skulle bekymre sig om smitterisici.

Bliv mere bæredygtig

Bæredygtighed er en kerneværdi hos United Beverage. Derfor arbejder vi hver dag på at reducere vores CO2-aftryk. Det indebærer alt fra de ingredienser, vi bruger, til vores produktion og transport.

Med flere og flere økologiske varer i vores sortiment, samt løbende justeringer i værdikæden, er vi rigtig godt på vej mod en endnu mere bæredygtig fremtid.

Øg tilgængeligheden

Vores løsninger giver nem adgang til sundere og friskere alternativer. Maskinerne er nemme at betjene og laver lækre forfriskninger i løbet af ingen tid.

Spar penge

Hos United Beverage leverer vi prisvenlige kvalitetsløsninger. Samtidig kræver vores løsninger minimal vedligeholdelse, hvilket sparer jer for endnu flere penge.

Supplér næringsindholdet

Hos United Beverage finder du et bredt udvalg af sunde alternativer. Blandt andet kan I tilvælge varianter tilsat ekstra vitaminer og mineraler.

Book møde

Hvis du er interesseret i en eller flere af vores løsninger, er du mere end velkommen til at booke et møde.