Ntni - no touch no infection

NO TOUCH – NO INFECTION (NtNi)

Hos United Beverage er vi specialister i drikkevarer. Da coronapandemien ramte, satte vi os for at udvikle vi en serie af berøringsfri drikkevareautomater med henblik på udsatte befolkningsgrupper i Danmark; særligt med patienter på landets sygehuse og de ældre på plejehjem for øje.

No touch – No Infection er navnet på vores helt eget banebrydende system til berøringsfri udskænkning af drikkevarer. Med vores serie af berøringsfri automater kan I nu fjerne risikoen for at sprede smitte ved drikkevarer samtidig med, at I frigør ressourcer til vigtigere opgaver.

Drikkebar - automat med underskab til opbevaring af koncentreret juice

NtNi er oprindeligt udviklet og tiltænkt sundhedsvæsenet og ældreplejen, hvor man er nået langt med håndsprit og værnemidler, men med NtNi kan alle skænke sig selv kolde velsmagende læskedrikke uden at bekymre sig om eventuelle vira, bakterier eller infektioner. NtNi kan derfor med fordel og lethed erstatte de traditionelle kander med saft og juice til selvbetjening.

Vi har installeret NtNi-drikkevareautomater på en række plejecentre landet over, og såvel personalet som borgerne er begejstrede for systemet og de mange smagsvarianter. Personalet oplever, at de ældre drikker langt mere i løbet af dagen nu, end de gjorde før. Udover at de ældre bevarer deres autonomi og selv kan vælge deres drikkevarer, får de nu også langt mere væske.

BÆREDYGTIGHED

Vores automater er blandt de mest bæredygtige på markedet. I forhold til læskedrikke på glasflasker sparer du op til 90% CO2, fordi drikken blandes på stedet fra koncentrat. Dertil kommer en strømbesparelse på op til 40% i forhold til læskedrikke, som opbevares i køleskabe. Desuden minimerer du spild, fordi der kun opblandes den mængde, der skal bruges.

Automaterne leveres i mange forskellige varianter alt efter jeres ønsker til sortiment og teknologi. Sammen finder vi lige nøjagtig den, der passer til jeres behov.

Derfor skal I tilbyde vores drikkevareautomater til borgerne og jeres ansatte:

1. NEDBRING SMITTERISICI

NtNi-systemet er berøringsfrit og nedbringer risikoen smitteoverførsel – ikke bare med Covid19, men også andre influenzavira og øvrige infektioner.

Ikon - nedbring smitterisiko

2. SPAR RESSOURCER

I kan helt sikkert bruge jeres ressourcer bedre! Vores systemer og maskinløsninger reducerer den tid, I skal bruge på at håndtere og forberede, blande og skænke drikkevarer.

Lad os komme med et regneeksempel fra et dansk hospital:
Som udgangspunkt bruger I ca. 2 minutter på at blande/håndtere én kande med saft på 1 liter.

Hvis I bruger i omegnen af 250.000 liter saft og juice om året, bruger I omregnet ca. 2 min. x 250.000 = 500.000 minutter om året på at forberede, blande og skænke, hvilket svarer til 8.333 timer om året svarende til 4,3 fuldtidsansatte, og med en timeløn på kr. 190,- svarer det til en årlig besparelse på kr. 1.583.270.

Heri er ikke medregnet jeres tidsforbrug i dag på indkøb, administration, opmagasinering, intern levering, bortskaffelse af emballage, opvask af kander osv.). Det er tid og penge, som I garanteret gerne vil bruge anderledes.

Tag for eksempel en 10 liters Bag in Box til NtNi systemet med sukkerreduceret koncentreret saft, der giver ca. 200 liter færdigdrik. For at lave 200 liter saft i dag, skal I bruge ca. 36 kartoner koncentreret saft, der skal fragtes, opbevares, blandes op, sættes på køl, slatter hældes ud m.m. og derefter skal emballagen destrueres eller affaldssorteres. Der er altså tale om 1:36 i håndteringsbesparelse af emballage, der skal smides ud og/eller affaldssorteres efter brug.

For en 100% ren æblejuice der ikke skal opblandes, gælder det, at en Bag in Box med 5 liter koncentrat til NtNi giver 29 liter færdig æblejuice, hvilket svarer til en forskel på 1:29 i kartoner, der skal håndteres og sorteres/bortskaffes, hvis I bruger drikkeklar juice.

Nogle steder i sundhedssektoren serveres der også saft og danskvand i 25-27,5 cl glasflasker, og disse flasker skal efter brug enten via grossisten retur til producenten for genpåfyldning eller sendes til Dansk Retur System til destruktion og genanvendelse. Her slipper I for opbevaring af tomme/fyldte kasser, opfyldning af køleskabe, indsamling og opbevaring af tomme flasker og selvfølgelig selve returhåndteringen. I slipper også for at tænke på pant mm.

3. Bliv mere bæredygtige og reducer Co2-aftrykket betragteligt

Maskinernes postmix-setup er særdeles bæredygtigt og giver en betragtelig besparelse på Co2 i forhold til lignende produkter i flasker samt op til 40% energi sammenlignet med produkter i køleskab.

Det er bæredygtigt - Spar kartoner og reducer CO2
Ikon - Øg tilgængeligheden for gode drikkevarer

4. ØG TILGÆNGELIGHEDEN

Vores systemer er brugervenlige og gør drikkevarer lettere tilgængelige for alle, og der kan med et enkelt vink skiftes udskænkningsstørrelse fra normale serveringsglas til at personalet kan fylde en kande til servering på stuerne, hvis der er behov.

5. TILBYD HØJ KVALITET

Kun det bedste er godt nok til patienterne, de pårørende og vores ældre. Derfor kan vores systemer som helt noget unikt håndtere 100% ren juice samt økologiske og sågar veganske produkter.

Ikon - tilbyd høj kvalitet
Ikon - spar penge

6. SPAR PENGE

Vi er konkurrencedygtige på alle juice-, saft- og lemonadesegmenter. Desuden sparer I også penge på minimering af det spild, der givetvis vil være, når man blander hele kander ad gangen, og det ikke er alt indholdet i kanden, der bliver drukket, og resten derfor må kasseres af hygiejniske årsager.

7. GIV FLERE VALGMULIGHEDER

Vi kan levere +100 forskellige varianter, så jeres personale, borgere, brugere og patienter kan få glæde af mange forskellige læskedrikke. Vi kan ved rette volumen producere specifikke drikke efter ønske.

Ikon - Giv flere valgmuligheder
Ikon - Suppler næringsindtaget

8. SUPPLÉR NÆRINGSINDTAGET

NtNi-systemet er berøringsfrit og nedbringer risikoen smitteoverførsel – ikke bare med Covid19, men også andre influenzavira og øvrige infektioner.

9. SPAR PLADS I KØLESKABET OG REDUCER STRØMFORBRUGET MED 40%

Produkterne behøver ikke blive opbevaret i køleskab, og herved sparer I både plads og strøm. Vores maskiner køler kun, når der tappes drikkevarer, og dermed reduceres strømforbruget væsentligt.

Ikon - Altid kolde, friskblandede drikkevarer
Book møde - indgå partnerskab med United Beverage

Book møde

Hvis du er interesseret i en eller flere af vores løsninger, er du mere end velkommen til at booke et møde.

United Beverage logo - hvid tekst
Besøg os

United Beverage Nordic ApS
Sindalsvej 50
8240 Risskov

Kontakt os

+45 70 15 00 80
ordre@uni-b.com
CVR nr.: 35412476