Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Kontakt os

Find vores oplysninger

Kontakt- oplysninger

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, specifikke produkter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at komme i kontakt med vores salgsafdeling, administration, ordreafdeling eller at blive henvist til en af vores dygtige konsulenter, kan du kontakte os på telefonnummeret +45 70 15 00 80.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på vores e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Har du brug for at komme i kontakt med teknisk service uden for normal arbejdstid, kan vagthavende kontaktes på telefonnummer +45 26 28 78 11.

Send os en e-mail

Besøg os

Sindalsvej 50,
8240 Risskov,
Denmark

Ring til os

ORDRER OG LEVERINGER

Her finder du relevante informationer vedrørende ordrer og leveringer af varer. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os på
Telefon:
+45 70 15 00 80

Mail:
ordre@uni-b.com

Bestilling af varer

Kontakt kundeservice:
+45 70 15 00 80 
Telefontid: 8.30-15.30 på alle hverdage.
Ordre@uni-b.com

Leveringer

Vi leverer varer til vores kunder alle hverdage. For at modtage dine varer på den ønskede leveringsdato skal din ordre være os i hænde senest klokken 10.00 på den sidste hverdag inden den ønskede leveringsdato. En ordre, der bestilles mandag inden klokken 10.00, vil altså blive leveret den efterfølgende tirsdag.

Leveringsbetingelser

For at opnå fri fragt på levering er der nogle krav til minimumsbestillingerne afhængigt af produkterne. Ønsker du kun at bestille fustager, skal du mindst bestille 6 styk. Ønsker du udelukkende at bestille vores produkter, som kommer i kasser, skal du minimum bestille 10 kasser. 

Det er selvfølgelig også muligt at bestille både fustager og kasser i samme levering, og i kombinerede ordrer er der andre krav til minimumsbestillingen – men det afhænger af produkterne.

Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din ordre overholder betingelserne for fragtfri levering eller du har en forespørgsel til en blandet ordre.

brug vores kontaktformular

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi bestræber os på at vende tilbage med et svar til dig hurtigst muligt.

8 + 10 =