Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Handelsbetingelser

Generelle betingelser

1. KØB HOS United Beverage Nordic ApS

Der er først indgået en bindende købsaftale med United Beverage Nordic ApS, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra United Beverage Nordic ApS.
United Beverage Nordic ApS opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

 

2. PRISER

Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms og pant
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for:
• Force majeure
• Leveringssvigt
• Afgiftsændringer
• Udsolgte varer og trykfejl

 

3. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
United Beverage Nordic ApS forbeholder sig ret til at påregne et administrationsgebyr på DKK 35,00 inkl. moms, i de tilfælde hvor bestillingen ikke er foretaget via United Beverage Nordics webshop.
Hvis du har valgt at afhente varen fysisk, skal afhentning ske inden for 5 hverdage. Ellers forbeholder vi os retten til at annullere bestillingen.
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet.

 

4. AFHENTNING

Afhentning kan ske på Sindalsvej 50, 8240 Risskov. Kunden adviseres pr. email om muligt afhentningstidspunkt så snart ordren er taget i ekspedition.

 

5. LEVERING

Vi sender pakker med fragtmand leverer kun på hverdage.
Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.
United Beverage Nordic ApS afsender varer med Dansk Fragtmænd, og der pålægges et fragtgebyr, som er afhængig af vægten på den bestilte vare. Dette fremgår også ved bestilling.
Der tages forbehold for udsolgte varer og forsinket leveringstid hos United Beverage Nordic ApS’ leverandører.

 

6. ANNULLERING AF ORDRE

Ønsker du at annullere en allerede afgivet bestilling, beder vi dig sende os en mail med overskriften AFBESTILLING samt dit ordrenummer – og meget gerne vedhæftet din ordrebekræftelse for hurtigere ekspedition.

Afbestilling bør ske senest samme dag, som bestillingen er foretaget for at bremse leveringen i tide.

 

7. BETALING

De mulige betalingsmåder er:
• Dankort
• Visa
• Mastercard
• MobilePay

 

8. REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten begrænses dog af varens naturlige holdbarhed. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter opdagelse af manglen ved varen. Reklameres der inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Modtages en forkert vare bedes du kontakte United Beverage Nordic ApS for aftale om inspektion og eventuel ombytning af varerne. Såfremt varen ikke kan ombyttes rettidigt tages varen retur og det betalte beløb blive krediteret og udbetalt til en af kunden oplyst konto. Påstået dårlige varer refunderes kun ved reklamation med minimum 80% af varens originale indhold og efter producentens undersøgelse og anerkendelse af eventuelle fejl. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

9. FORTYDELSESRET

Der gives som udgangspunkt 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Fortrydelsesretten gælder ikke på nedsatte varer.

Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail ordre@uni-b.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering
Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Dermed er det tilladt at prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt. I dette tilfælde ved fortrydelse af købet tilbagebetales kun en del eller intet af købsbeløbet, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af United Beverage Nordic ApS.

 

10. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til United Beverage Nordic ApS skal være forsvarligt indpakket. Bestilling af returfragt til tomme fustager sker ved at kontakte kundeservice på 70150080 eller ordre@uni-b.com.

United Beverage Nordic ApS anbefaler, at varer returneres via Danske Fragtmænd efter nærmere aftale. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Danske Fragtmænds system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til United Beverage Nordic ApS. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse forsendelsen, hvis udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af United Beverage Nordic ApS.

 

11. ER DU I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler United Beverage Nordic ApS, at du retter henvendelse til os på mail: ordre@uni-b.com eller på telefon: 7015 0080