BESTIL i WEBSHOP

bestil i webshop

 

Velkommen til Unibev.dk – din one-stop-webshop for drikkevarer til engrospriser!

Hos Unibev tilstræber vi at give vores kunder gode drikkevarer til skarpe priser. Hos United Beverage har vi nemlig fjernet overflødige mellemled for at kunne tilbyde vores kunder attraktive priser. Vores omfattende udvalg inkluderer et bredt spektrum af læskedrikke, spiritus, vine, øl og meget mere. Vi har håndplukket produkter fra respekterede producenter for at tilbyde dig gode produkter til skarpe engrospriser. Hos os er det slut med store rabatter, parasoller, festivalbilletter og andet merchandise, hvis du har en aftale med os. I webshoppen kan du direkte se den pris på skal betale – hverken mere eller mindre.

For at holde priserne lave har vi en dedikeret, simpel shopping oplevelse, der er lige så fremragende som de produkter, vi sælger. Vores brugervenlige webshop er designet til at gøre dit køb så nemt og behageligt som muligt. Og hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vores venlige og kyndige kundeservice altid klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at modtage din bestilling. Har du spørgsmål kan du kontakte os på ordre@uni-b.com eller +45 70 15 00 80.

Tvivl - send os en e-mail

Afhent varerne hos os

Sindalsvej 50, 8240 Risskov,

Noget akut - ring til os

UniBev Pilsner - 30 liter (A-kobling)

Original price was: 730,00 kr..Current price is: 420,00 kr..

UniBev Klassik - 30 liter (A-kobling)

Original price was: 845,00 kr..Current price is: 435,00 kr..