Udstyr

Fadøl

Sodavand

Kombi øl & sodavand

Juice, saft & lemonade

SE vores store UDVALG af udstyr til Drikkevarer

Vær fleksibel og vælg udstyr til drikkevarer, som passer til dit behov

Hos United Beverage har vi et stort udvalg af udstyr til servering af drikkevarer, der spænder fra fadøl, sodavand, juice, saft og lemonade. Vi har kombi-modeller, hvor forskellige drikkevarer kan serveres på det samme anlæg. Vores omfattende udvalg sikrer, at vi kan imødekomme både mindre caféer og mere specialiserede udskænkningssteder. Gennem vores brede sortiment tilbyder vi den perfekte løsning til enhver udskænkning.

Vores Produkter

Fra mindre, pladsbesparende anlæg med to haner til større, barløsninger, er vores udvalg designet til at imødekomme de flestes behov. Uanset om du er en restaurant, bar, eventudbyder eller bare vil skabe den perfekte feststemning i fredagsbaren, har vi det rigtige udstyr til drikkevarer, som passer til dig.

Fleksibilitet

Vi ved, at hver kunde er unik. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af udstyr, der kan tilpasses for at imødekomme specifikke behov. Fra forskellige hane- og kølesystemer til tilpasning af finish og stil, kan vi hjælpe dig med at skabe den perfekte løsning, der matcher din vision.

Vi har også forskellige løsninger afhængig af om du vil købe, leje eller lease din løsning. Hos os finder du et stort udvalg af fadølsanlæg, der passer til enhver smag, begivenhed og budget.

Bestil udstyr til drikkevarer

Tvivl - send os en e-mail

Afhent varerne hos os

Sindalsvej 50, 8240 Risskov,

Noget akut - ring til os