Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Brug for service?

Vi er der for dig

FAQ – Tekniske problemer med postmix sodavand

FAQ – Tekniske problemer med øludstyr

HOS OS FÅR DU DEN FULDE SERVICE

Hos United Beverage tilbyder vi totalløsninger, så det er nemt og problemløst at være kunde hos os. Vi tilbyder velkendte, driftssikre anlæg af høj kvalitet.

Som kunde hos os er du derfor altid sikret stabile og holdbare løsninger. Vi har udstyr i alle størrelser og til alle behov – lige fra små fadølsanlæg med 2 haner til komplette vægmonterede løsninger med +15 haner.

Over-counter-bordmodeller
Udstyr, maskiner og løsninger til Fruity House

Både store og små maskiner

Når det kommer til saft, juice, sodavand og læskedrik, kan vi tilbyde alt fra små maskiner til vand og danskvand til store anlæg og maskiner med plads til et utal af smagsvarianter. En stor del af vores udstyr til læskedrikke kan leveres med ”No Touch”-betjening, så gæster i f.eks. en buffet-restaurant eller beboerne på et ældrecenter selv kan skænke drikkevarer uden at røre ved selve maskinen.

Vi skræddersyr din løsning

Uanset om du står foran et muligt leverandørskift på én eller flere produktkategorier, om du trænger til lidt ny inspiration, eller blot har en enkelt ledig hane på dit anlæg, så finder vi den løsning, der passer til dig.

Hos United Beverage skræddersyr vi nemlig løsninger, der passer til den enkelte kundes behov. Inden du starter op som kunde hos os, holder vi et byggemøde, hvor vi sammen gennemgår dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde lige netop de produkter og det udstyr, der passer til din forretning.

Over-counter-bordmodeller

Vi leverer kvalitetsudstyr

Vi leverer og installerer komplette anlæg til både øl og diverse læskedrikke såsom sodavand, saft, juice og lemonade og gør det dermed nemt for dig at starte op som kunde hos os.

Hvis I ikke allerede har jeres eget udstyr, leverer og installerer vi det ønskede anlæg ved kontraktstart. Vores teknikere kører ikke, før alt er gennemtestet og fungerer, som det skal – og vigtigst af alt: at du er tryg ved at bruge dit nye drikkevareanlæg.

Vores udstyr til både øl og læskedrikke fremstilles af Europas førende producenter, så vi leverer altid gennemtestet kvalitetsudstyr.

TEKNIK og VEDLIGEHOLDELSE

Hos United Beverage har vi vores helt egen stab af både interne og eksterne montører. Vores professionelle montører leverer og monterer komplette anlæg til vores kunder i hele landet, og de står altid klar til at rykke ud til dig, hvis der skulle opstå problemer med dit udstyr.

Vi opsætter og vedligeholder alt det tekniske udstyr for alle vores kunder uanset størrelse. Vi hjælper jer med opsætning og vedligeholdelsen af jeres udstyr, uanset om I har installeret over 30 ølhaner og avancerede postmix-løsninger eller kun råder over et par enkelte ølhaner eller mindre automater til saft eller vand.

Fadølsanlæg og drikkevaredispensere kræver regelmæssig rens og vedligehold. Hvis I ønsker det, kan vores serviceafdeling derfor sørge for den nødvendige, regelmæssige rensning af anlæggene. Men vi instruerer også altid i, hvordan I selv kan vedligeholde dem bedst muligt.

Over-counter-bordmodeller
Assistance og fejlfinding - ring til vores kundesupport og få hjælp

Assistance og fejlfinding

Hvis der opstår problemer med dit udstyr, yder vi telefonisk assistance og fejlfinding – og hvis problemet ikke kan løses ad den vej, sender vi naturligvis en af vores erfarne teknikere ud til dig.

Vi oplever ofte, at de anmeldte fejl skyldes fejlbetjening af anlæggene, og derfor har vi lavet en guide til fejlfinding. Ved at følge et par enkelte trin kan du let tjekke de mest basale ting igennem og i mange tilfælde selv finde årsagen til problemet.

Du finder vores fejlfindingsguide under FAQ (LINK). Hvis du mod forventning ikke kan løse problemet via vores guide, er du altid velkommen til at give os et kald. I hverdagene er vi klar ved telefonerne i kundeservice fra kl. 08.30-15.30.
Opstår problemet uden for normal åbningstid – og kan det ikke vente til dagen efter – kan du i akutte tilfælde kontakte vagthavende tekniker på telefonnummer: + 45 26 28 78 11.

FAQ: Guide til fejlfinding ved øl udstyr 
FAQ: Guide til fejlfinding ved fejlfinding på postmix 

Festivaler og events

Hos United Beverage leverer vi selvfølgelig også øl og vand til større arrangementer som for eksempel koncerter, sportsbegivenheder, byfester og lignende. Så har du brug for en leverandør af drikkevarer til dit arrangement, hjælper vi dig gerne med både levering, råd og vejledning undervejs.

Vi har et stort sortiment af standardudstyr som blandt andet inkluderer mobile anlæg, rullebarer, stilladsbarer med click-haner og meget mere. I samarbejde med dig kan vi med garanti finde den løsning, som passer til lige netop dit arrangement og dine gæster.

Over-counter-bordmodeller