Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Udstyr

Teknisk udstyr til fadøl og postmix sodavand
Vægmonteret udstyr - fadølsløsning med 15 haner

ANLÆG i alle størrelser

Hos United Beverage leverer og monterer vi tekniske anlæg i alle størrelser, som passer til vores alsidige sortiment af fadøl, sodavand og øvrige læskedrikke. Du kan læse mere om udstyr til Fruity House juice, nektar, saft og læskedrikke her.

Vi specialiserer os og sætter en ære i at finde de tekniske løsninger til øl og sodavand, der passer til den enkelte kundes behov. Derfor er de modeller, vi viser her på siden, kun et udpluk af de forskellige anlæg, vi kan tilbyde. Du kan se udvalget af udstyr til øl og sodavand på vores webshop her.

United Beverage tilbyder totalløsninger, så det er nemt, problemløst og bekymringsfrit for dig at være kunde hos os. Vi kan levere og installere komplette anlæg til både fadøl og postmix, og vores teknikere kører ikke, før alt er gennemtestet og fungerer, som det skal, og du er tilfreds.

Vil du oprettes som kunde på webshoppen? 

Stabile og holdbare løsninger

Vi tilbyder velkendte og driftssikre anlæg af høj kvalitet, så vores kunder er sikret stabile og holdbare løsninger. Vi har udstyr i alle størrelser og til alle behov – lige fra små fadølsanlæg med 2 haner til komplette vægmonterede løsninger med +15 haner.

Vi kan levere til den lille cafe, bar og restaurant, men vi kan også finde systemer til klubber og foreninger. 

Uanset, om du står foran et muligt leverandørskift, eller du blot har en enkelt ledig hane på dit eget anlæg, så finder vi en løsning, der passer til dig. Hos United Beverage skræddersyr vi nemlig løsninger, der passer til den enkelte kundes behov.

Fadølsløsning med 7 haner
Vægmonteret fadølsløsning med 10 haner

Hurtig installation

For nogle kan det virke uoverskueligt at skifte drikkevareleverandør, fordi alt udstyret skal udskiftes. Vores erfaring er dog, at alt eksisterende udstyr kan udskiftes og det nye installeres og testes til at være køreklart i løbet af blot en enkelt dag. I mange tilfælde vil det kunne lade sig gøre i løbet af bare nogle timer – afhængigt af størrelsen på installationen, naturligvis.

Vores udstyr forhandles i Danmark i samarbejde med nogle af de største aktører på markedet. Det er er dermed gennemtestet og driftssikkert udstyr, vi monterer hos vores kunder. Vi kan ikke vise dig alt vores udstyr her, men kontakt os endelig for en snak og en yderligere præsentation af mulighederne.

Løsninger til postmix-sodavand

United Beverage forhandler en bred vifte af løsninger til postmix sodavand. Vi har både små fleksible bordmodeller til få smagsvarianter såvel som store postmixtårne og postmixpistoler. Læs mere om sodavandsudstyr i webshoppen her.

Vi sætter en ære i at finde lige præcist det udstyr, som passer til din forretnings volumen og behov.

Postmix sodavand med 5 smagsvarianter
Fadølsløsning med 5 haner

Løsninger til fadøl

Når du bliver kunde hos United Beverage, sørger vi naturligvis for levering og montering af fadølsudstyr. Afhængig af din forretnings volumen og behov finder vi en teknisk løsning, som passer til lige netop din forretning.

Vi tilbyder velkendte, driftssikre anlæg af høj kvalitet, således at vore kunder er sikret stabile og holdbare løsninger, og vi har udstyr i alle størrelser og til alle behov – lige fra små fadølsanlæg med 2 haner til komplette vægmonterede løsninger med +15 haner.