Udstyr

Teknisk udstyr til fadøl og postmix sodavand

Udstyr i alle størrelser

Hos United Beverage leverer og monterer vi teknisk udstyr i alle størrelser, som passer til vores alsidige sortiment af fadøl, sodavand og øvrige læskedrikke. Du kan læse mere om udstyr til Fruity House juice, nektar, saft og læskedrikke her.

Vi specialiserer os og sætter en ære i at finde de tekniske løsninger til øl og sodavand, der passer til den enkelte kundes behov. Derfor er de modeller, vi viser her på siden, kun et udpluk af de løsninger, vi kan tilbyde. Du kan læse mere om udstyr til øl og sodavand her.

United Beverage tilbyder totalløsninger, så det er nemt,  problemløst og bekymringsfrit for dig at være kunde hos os. Vi kan levere og installere komplette anlæg til både øl og postmix, og vores teknikere kører ikke, før alt er gennemtestet og fungerer, som det skal, og du er tilfreds.

Stabile og holdbare løsninger

Vi tilbyder velkendte, driftssikre anlæg af høj kvalitet, således at vore kunder er sikret stabile og holdbare løsninger, og vi har udstyr i alle størrelser og til alle behov – lige fra små fadølsanlæg med 2 haner til komplette vægmonterede løsninger med +15 haner.

Uanset, om du står foran et muligt leverandørskift, eller du blot har en enkelt ledig hane på dit eget anlæg, så finder vi en løsning, der passer til dig. Hos United Beverage skræddersyr vi nemlig løsninger, der passer til den enkelte kundes behov.

Hurtig installation

For nogle kan det virke uoverskueligt at skifte drikkevareleverandør, fordi alt udstyret skal udskiftes. Vores erfaring er dog, at alt eksisterende udstyr kan udskiftes og det nye installeres og testes til at være køreklart i løbet af blot en enkelt dag. I mange tilfælde vil det kunne lade sig gøre i løbet af bare nogle timer – afhængigt af størrelsen på installationen, naturligvis.

Vores udstyr forhandles i Danmark i samarbejde med nogle af de største aktører på markedet. Det er er dermed gennemtestet og driftssikkert udstyr, vi monterer hos vores kunder. Vi kan ikke vise dig alt vores udstyr her, men kontakt os endelig for en snak og en yderligere præsentation af mulighederne.

Løsninger til postmix-sodavand

United Beverage forhandler en bred vifte af løsninger til postmix sodavand. Vi har både små fleksible bordmodeller til få smagsvarianter såvel som store postmixtårne og postmixpistoler. Læs mere om sodavandsudstyr her.

Vi sætter en ære i at finde lige præcist det udstyr, som passer til din forretnings volumen og behov.

Løsninger til fadøl

Når du bliver kunde hos United Beverage, sørger vi naturligvis for levering og montering af fadølsudstyr. Afhængig af din forretnings volumen og behov finder vi en teknisk løsning, som passer til lige netop din forretning. Læs mere om vores fadølsanlæg her.

Vi tilbyder velkendte, driftssikre anlæg af høj kvalitet, således at vore kunder er sikret stabile og holdbare løsninger, og vi har udstyr i alle størrelser og til alle behov – lige fra små fadølsanlæg med 2 haner til komplette vægmonterede løsninger med +15 haner.