Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Udstyr

Maskiner til Fruity House

Maskiner & løsninger

Hos United Beverage forhandler, udvikler og producerer vi maskiner i alle størrelser, som passer til vores Fruity House sortiment af juice, nektar, saft og læskedrikke samt til tapning af vand med og uden brus.

Under counter løsninger

Over counter bordmodeller

Dispensere til indbygning

Salgsautomater / vending machines

Udstyr, maskiner og løsninger til Fruity House

BÆREDYGTIGE LØSNINGER - MASKINER TIL ALLE BEHOV

Vores maskiner er blandt de mest bæredygtige på markedet. I forhold til læskedrikke på glasflasker sparer du for eksempel hele 90 % CO2, fordi drikken blandes på stedet fra koncentrat. Dertil kommer en strømbesparelse på op til 40 % i forhold til læskedrikke, som opbevares i køleskabe.

Maskinerne leveres i mange forskellige varianter, så du kan få lige nøjagtig den, der passer til dit behov.

Skræddersyede løsninger

Hos United Beverage har vi et bredt udvalg af maskiner med løsninger, som passer til vores Fruity House-sortiment af juice, nektar, saft og læskedrikke. Vi har specialiseret os i – og sætter en stor ære i – at skræddersy løsninger, der passer til den enkelte kundes behov. De løsninger, maskiner og modeller vi viser her på siden er kun et udpluk af de mange muligheder, vi kan tilbyde.

Alle vores dispensere til juice, nektar, saft og læskedrikke fra Fruity House er lette at betjene samt lette at rengøre og vedligeholde. De er økonomiske og hygiejniske, og giver dig som professionel langt mindre håndtering, da du slipper for bl.a. oprydning og sortering af tomme portionsflasker.

Skræddersyede løsninger
Udstyr til ethvert behov

UDSTYR TIL ETHVERT BEHOV

Maskinerne til Fruity House har en lavere CO2-udledning og mindre strømforbrug end traditionelle serveringsmaskiner, da de kun køler, når de er i brug. Vores læskedrikke fra Fruity House blandes på stedet fra koncentrat, og dermed er de også besparende i forhold til emballage, spild mm. Derudover sparer du også den fysiske opbevaringsplads til både tomme og fyldte flasker.

Vi kan ikke vise dig alle vores modeller her, men kontakt os endelig for yderligere information om de forskellige muligheder og løsninger.

OBS: Alle vores dispensere kræver 220V samt vandtilførsel.

BRED VIFTE AF LØSNINGER

United Beverage kan tilbyde en bred vifte af forskellige maskinløsninger til udskænkning af Fruity House. Vi har blandt andet Under Counter-løsninger, hvor køler og produkter opbevares under en bordplade eller i et dertil indrettet skab. Vi har såvel Over Counter-bordmodeller, hvor dispenseren placeres på en bordplade, og endelig forskellige dispensere til indbygning og salgsautomater.

Derudover kan mange af vores dispensere som noget helt nyt også leveres med berøringsfri betjening med vores helt egen No Touch – No infection-teknologi. Herved kan du sikre dine gæster en endnu mere hygiejnisk og unik oplevelse, idet dispenseren kan betjenes helt uden berøring. Det eneste dine gæster skal røre ved, er det glas, de selv skal drikke af.

En bred vifte af løsninger med udstyr & maskiner
Under counter løsninger til drikkevarer

Under Counter løsninger

Afhængig af behov tilbyder vi forskellige Under Counter løsninger. Vi har både dispensere med traditionelle trykknapper og 100% berøringsfri dispensere med vores eget No Touch, No infection – system.

En af vores mest benyttet Under Counter dispenser er vores Under Counter touch skærm. Touch skærmen er til dig, som vil have den stilsikre løsning, som giver dine gæster en unik oplevelse, når de skal slukke tørsten.

Vores Under Counter drikkebar er også populær. Drikkebaren er til dig, som ønsker en simpel og driftssikker dispenser til udskænkning af juice, nektar, saft og læskedrikke.

over counter Bordmodeller

United Beverage har et væld af forskellige tekniske løsninger til vores bordmodeller, som også kaldes Over Counter. Afhængig af dine ønsker til plads og design finder vi en løsning, som passer dig. Vores bordmodeller leveres derfor både i smalle og brede varianter, så de kan tilpasses ethvert behov.

Mange af vores Over Counter bordmodeller kan som noget helt nyt også leveres med berøringsfri betjening med vores helt eget No Touch, No Infection-system.

Udstyr, maskiner og løsninger til Fruity House
Drikkebar - Maskiner og dispensere til indbygning

Dispensere til indbygning

Vi tilbyder forskellige dispensere til indbygning, som nu også kan leveres med berøringsfri betjening med vores egen No Touch – No Infection-teknologi.

Vores touchskærm til indbygning er især eftertragtet, da denne løsning frigør plads og kan servere op til 6 forskellige varianter af Fruity House juice, nektar, saft og/eller læskedrik.

Derudover har vi også vores drikkebar til indbygning. Drikkebaren er til dig som gerne vil spare plads i baren, og som gerne vil være sikker på det rigtige blandingsforhold hver gang.

Salgsautomater / Vending machines

United Beverage kan naturligvis også levere fleksible og moderne salgsautomater – de såkaldte vending machines, som du kan placere i for eksempel receptioner, lobbyer, venteværelser eller andre steder, hvor du vil tilbyde dine gæster muligheden for en kølig og læskende forfriskning.

Til salgsautomaterne er det muligt at få dem leveret med berøringsfri betjening med vores helt eget No Touch – No Infection-system. Endvidere er der mulighed for trådløs, berøringsfri betaling i form af Card Swipe og MobilePay.

Salgautomater - vending maskiner - salg af drikkevarer

Produkter af høj kvalitet til ethvert behov

Hos United Beverage finder du et bredt udvalg af saft, juice og læskedrikke i absolut premium kvalitet. Vi har både flasker til den lette to-go-løsning og mange maskiner og løsninger til faste installationer. Book et møde og hør mere om vores lækre kvalitetsprodukter til ethvert behov samt få en login til vores webshop.