Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

møde

hør om hvad vi kan tilbyde dig

Book et møde og smag vores produkter

Vil du vide mere om Fruity House? Så skal du ikke snydes for muligheden for at se og smage dem! Book et møde med os og få en demo af de forskellige maskiner, smage, muligheder og kombinationer, som vi kan tilbyde dig.

På baggrund af vores erfaringer fra eksisterende opstillinger kan vi rådgive dig til at finde den løsning, der passer bedst til netop dine behov.

Book et møde og smag et lækkert glas juice

Udfyld formularen og så vender vi retur med et forslag til mødetidspunkt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Mødebooking med Fruity House

12 + 11 =

Få en flot maskine til juice - betjenes uden berøring

Maskinløsninger

Hos United Beverage forhandler, udvikler og producerer vi teknisk udstyr i alle størrelser, som passer til vores Fruity House sortiment af juice, nektar, saft og læskedrikke. Vi har specialiseret os i, og sætter en ære i, at skræddersy løsninger, der passer til den enkelte kundes behov. De løsninger og modeller vi viser her på siden er kun et udpluk af de mange muligheder, vi kan tilbyde.

Hos os kan du både købe og leje anlæg afhængig af, hvad der passer dig bedst. Book et møde så vi kan hjælpe dig videre i din beslutning.

PRODUKTSORTIMENT

Vores Fruity House produktsortiment består af en række smagsvarianter indenfor juice, nektar, saft og læskedrikke. I vores traditionelle forretning har vi et stærkt sortiment til cafeer, barer, restauranter og andre HORESTA relaterede steder. Her kan vi levere udstyr og drikkevarer til postmix og fadølsanlæg.

Vi har specialiseret os i, at skræddersy løsninger, der passer til den enkelte kundes behov. De løsninger og modeller vi viser her på siden er kun et udpluk af de mange muligheder, vi kan tilbyde.

Produkter og sortiment inden for drikkevarer

Book et møde så vi kan fortælle dig om Fruity House konceptet og kan hjælpe dig videre i din beslutning.