Hospitaler, sundhed & plejesektor

En bæredygtig fremtid i sundhedssektoren

Ntni - No Touch No Infection

No touch – No Infection er navnet på vores helt eget banebrydende system til berøringsfri udskænkning af drikkevarer. Med vores serie af berøringsfri automater kan I nu fjerne risikoen for at sprede smitte ved drikkevarer samtidig med, at I frigør ressourcer til vigtigere opgaver.

Drikkebar - automat med underskab til opbevaring af koncentreret juice
Vores mest populære varianter af læskedrik

Smagsvarianter

Med vores Fruity House koncept kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige smage, som vil behage enhver smag.

Hvad er fordelene?

Hos United Beverage finder du et bredt udvalg af maskiner og drikkevarer, der egner sig perfekt til sundhedssektoren.

Vi tilbyder løsninger, der mindsker smitterisikoen, så både personale, patienter og pårørende kan føle sig trygge. Samtidig er vores løsninger prisvenlige og tilgængelige for både hospitaler, lægehuse og plejehjem. På denne side kan du læse om alle fordelene ved at vælge United Beverage som leverandør til sundhedssektoren.

juice med godt næringsindhold

Nedbring smitterisiko

Selvbetjente maskiner kan indeholde mange bakterier – og derved også være en stor kilde til sygdomssmitte.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Vi leverer løsninger, der kræver minimal berøring, så man kan skænke sig selv en lækker forsyning uden at skulle bekymre sig om smitterisici.

Bliv mere bæredygtig

Bæredygtighed er en kerneværdi hos United Beverage. Derfor arbejder vi hver dag på at reducere vores CO2-aftryk. Det indebærer alt fra de ingredienser, vi bruger, til vores produktion og transport.

Med flere og flere økologiske varer i vores sortiment, samt løbende justeringer i værdikæden, er vi rigtig godt på vej mod en endnu mere bæredygtig fremtid.

Øg tilgængeligheden

Vores løsninger giver nem adgang til sundere og friskere alternativer. Maskinerne er nemme at betjene og laver lækre forfriskninger i løbet af ingen tid.

Spar penge

Hos United Beverage leverer vi prisvenlige kvalitetsløsninger. Samtidig kræver vores løsninger minimal vedligeholdelse, hvilket sparer jer for endnu flere penge.

Altid kolde, friskblandede drikkevarer

En varm sommerdag kalder på kolde, friskblandede drikkevarer. Med vores maskiner sørger I for, at drikkevarerne altid serveres med den rigtige temperatur, og at de altid er friskblandede.

Book møde - indgå partnerskab med United Beverage

Book møde

Hvis du er interesseret i en eller flere af vores løsninger, er du mere end velkommen til at booke et møde.