PC100 Sodavandsanlæg – postmix køler med pistol

46.500,00 kr.

Du kan også vælge at leje maskinen til 775 kr./md. med en lejeaftale over 5 år. Der ydes 2 års reservedelsgaranti - service og teknikertimer er ikke inkluderet i prisen

Den professionelle PC100 eller PC250 postmix køler sikrer dig dejligt, koldt sodavand. Baseret på en kølet iskerne og en cirkulationspumpe sikrer udstyret fra Micro Matic at din kapacitet til udskænkning er høj.

Der er i begge maskiner tale om udstyr af høj kvalitet med en lang levetid, som er udviklet til en placering væk fra det sted, hvor dit postmix ophældes.

En PC100 og PC250 postmix køler er en god løsning til en cafe, restaurant, kantine, konferenceområde, kontor, hoteller og lignende steder, hvor der er behov for få udskænkning af postmix & eller juice, koldt vand med og uden brus.  Med PC100 og PC250 postmix køleren kan du tilbyde dine gæster eller kunder en bred vifte af lækre drikkevarer også selvom du skal servere til mange på en gang. Om du skal vælge en PC100 eller PC250 er et spørgsmål om, hvor meget du skal have igennem i din spidsbelastning. Vi kan hjælpe dig med at beregne og vurdere, hvilken af maskinerne, der passer bedst til dig. Med begge maskiner kan køleren flyttes væk fra serveringsrummet samtidig med at du sparer du penge og plads ved ikke at skulle have en lang række forskellige flasker og dåser stående.

Med PC100 eller PC250 postmix køler (under counter) fra United Beverage får du blandt andet:

  • En postmix køler til alle gængse typer for postmix sodavand, saft og juice.
  • Postmix køleren passer til vores alsidige sortiment af juice, sodavand og vand m/u brus
  • Postmix anlægget kræver montering og trækning af slanger
  • Et postmix køler sikrer kolde drikke med variable udskænkningsmuligheder
  • Mulighed for konfiguration til at udskænke både postmix og fadøl på samme køler

I forbindelse med PC100 Sodavandsanlæg – postmix køler med pistol er der ikke indregnet opsætning i prisen.

Vælger du at leje udstyret, er det kun godkendte produkter købt over shoppen det må kører på udstyret.