Hurtig levering

Kendte brands

Hurtig Support

Kæmpe udvalg

Vino Hano Sangiovese Emilia Romagna Rødvin 12% 20

Varenummer (SKU): 15157 Kategori:

Druen Sangiovese er en af de mest velkendte, populæreste og mest udbredte i hele Italien. Det er en yderst behagelig rødvin, ja faktisk overtalende herlig frugtig, der bedst nydes i uhøjtidelig og afslappet selskab blandt venner og familie.

 

  • Type: Tør
  • Restsukker: Ca. 5 g/l
  • Skal drikkes: Nu
  • Alkohol vol.: 12 %
  • Økologisk: Nej
  • Egnet til veganere: Nej
  • Volume pr. BiB: 20 ltr
  • BiB pr. lag: 12
  • Lag pr. palle: 2

Kort om Vino Hano Sangiovese Emilia Romagna Rødvin 12% 20

Italien har mere end 350 forskellige oprindelige druesorter plantet i 20 vinregioner – det er helt vildt mange forskellige druer. Måske det sted i verden med den største variation. Druen Sangiovese er en af de mest velkendte, populæreste og mest udbredte i hele Italien. Hvad du får ud af druen afhænger overordnet af klima- og jordbundsforhold samt produktionsmetode. De druer, der findes i regionen Chianti Classico, der er synonym med Sangiovese, minder utrolig meget om druerne fra Rubicone. Det er der især en helt bestemt grund til, nemlig beliggenhed. Rubicone er placeret mellem Adriaterhavet og bjergkæden Appeninerne. Lige på den anden side af Appeninerne ligger Chianti. Kun 40 km adskiller de to områder.

Farven i glasset er smuk som en håndfuld rubiner og duften fyldt af delikate urter, dejlige mørke modne frugter og flere forskellige indbydende krydderier. Den føles blød, rund og så harmonisk med en behagelig smag af forskellige røde frugter.

Det er en yderst behagelig rødvin, ja faktisk overtalende herlig frugtig, der bedst nydes i uhøjtidelig og afslappet selskab blandt venner og familie. Lige skøn med eller uden mad. Skal der mad på bordet, så vær ikke nervøs for, hvad den lige passer til – for vinen er meget alsidig. For blot at nævne nogle få; tapas, pizza, okse-, kalve- og svinekød – ja sågar fede fisk som laks, tun m.v.

Der bor mere end 4 millioner mennesker i Emilia-Romagna-regionen, som er en af de rigeste landsdele i Italien. Et skønt område med byer som Bologna, Parma og Rimini. Bilentusiaster vil nikke genkendende til de luksuriøse og eksklusive bilmærker som Ferrari, Maserati og Lamborghini, der produceres her. Men der er også meget andet end hurtige sportsvogne, eksempelvis er gastronomien verdenskendt. Der findes utallige restauranter, top-gourmet-oplevelser og produkter som parmaskinke og parmesanost. Naturligvis laves der også i denne del af Italien fremragende vin helt på samme niveau som de imponerende bilmærker og de lækre madspecialiteter.

Indeholder ikke allergener, sødestoffer, vitaminer og mineraler.