Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

produkttyper & smagsvarianter

smagsvarianter til enhver

oplev vores mange produkttyper

Med vores Fruity House koncept har vi et kæmpe udvalg af forskellige lækre smage samt et stort udvalg af både økologiske og konventionelle produkter. Vi har samlet dem i 8 overordnede produkttyper. Dyk ned i de mange muligheder og bliv inspireret. Er du i tvivl om, hvad dit sortiment skal være, så kontakt os.

Juice

Nektar

Saft

Kaloriereduceret saft

Ice Tea & Green Tea

Light læskedrikke

Sodavand

Sodavand med blid brus

OPLEV VORES MANGE SMAGE

Med vores Fruity House koncept har vi samlet et kæmpe udvalg af forskellige lækre smage samt et stort udvalg af både økologiske og konventionelle produkter. Selvom de mest populære er baseret på forskellige koncentrationer og typer af appelsin og æble, så skal man ikke glemme den røde saft eller den friske hyldeblomst. Dyk ned i de mange muligheder herunder. Mangler der en variant så kontakt os. Med vores store partnerskab kan vi ofte fremtrylle andre spændende smage, som måske passer lige til dit behov.

Appelsin

Æble

Kirsebær

Vandmelon

Rabarber

Fersken

Hyldeblomst

Jordbær

Ananas

Solbær

Appelsin & Æble

Jordbær & Rabarber

Gulerod & Æble

Pære & Melon

Lemon & Lime

Æble & Kirsebær

Smagen af lækre drikkevarer fra Fruity House

Vi har alle vores foretrukne smag, når det kommer til drikkevarer. Smagen af æble, appelsin eller den friske lemon-lime dækker forskellige smagsløg, og det er det, der gør det så spændende. Med konceptet bag Fruity House kan man nyde forskellige smagsvarianter af samme den samme type drik, næsten som om vi smager det for første gang hver gang.

Der er ikke noget bedre end at opleve de mange forskellige smagsvarianter, som drikkevarer fra Fruity House har at byde på. Det er en af de bedste fornøjelser, som vi hos United Beverage kan give videre. Muligheden for at smage de forskellige nuancer, som kvalitetsproducerede drikkevarer, har at byde på.

Så hvis du leder efter drikkevarer af høj kvalitet, kan du med fordel prøve at prøvesmage nogle af de forskellige drikkevarer fra Fruity House. Det er en oplevelse, som alle bør prøve, og det er en god måde at slappe af på.

Hvis du skifter blandt forskellige former for drikkevarer med forskellige blandingsforhold, skal dit anlæg sandsynligvis korrigeres og/eller justeres. Det klarer vi hurtigt, men det kræver et besøg af en af vores kompetente teknikere. Kontakt os for at høre mere.