Økologisk IPA – 20 liter (S-kobling)

Varenummer (SKU): 15141-1 Kategori: Tags: , , ,

Original price was: 745,00 kr..Current price is: 560,00 kr..

en harmonisk kombination af aromatiske humler og maltkarakterer. Den indledende bølge af citrus og tropiske frugter vækker dine sanser og åbner op for en dybere lagdelt oplevelse.

Vi anvender en 20 liters engangsfustage uden pant.

  • Økologisk: Ja
  • Volume pr. enhed: 20 ltr
  • Alkohol vol.: 6 %
  • Indeholder allergener: Ja
  • Kobling: (S-kobling)

Økologisk IPA er det perfekte valg, hvis du gerne vil kunne tilbyde dine kunder eller gæster en øl, der skiller sig ud med sin intense smag og unikke karakter. Vores økologiske IPA er brygget og skabt med omhu for at levere en kvalitetsbevidst øloplevelse. Den henvender sig såvel til dem, der foretrækker økologi og dem, der bare gerne vil nyde en god, velsmagende øl.

Økologisk IPA er en kraftfuld og aromatisk øl, der vil pirre dine smagsløg med sin intense humleprofil og frugtagtige aromaer. Den gyldne farve og det tætte skum vil med det samme tiltrække opmærksomhed fra dine gæster. Med sin balancerede kombination af maltsødme og bitterhed er denne øl perfekt til at nyde på egen hånd eller som en forfriskende ledsager til en lang række retter. Uanset, om vores økologiske IPA serveres med krydrede retter, grillede specialiteter eller som en modig smagsoplevelse til at vække sanserne, vil vores økologiske IPA helt sikkert efterlade et varigt indtryk hos dine gæster.

Økologisk IPA er ikke kun velegnet til caféer og barer, men også til hoteller og lignende etablissementer, der ønsker at imponere deres gæster med en kraftfuld og velsmagende øloplevelse.