Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Engrospriser giver billig sodavand og billig øl 

– United Beverage gør det billigere for caféer, restauranter, kantiner og andre virksomheder med egne anlæg

Vil du selv bestemme, hvad der skal stå på din markise, ølglas eller skraldespande? Eller vil du fortsat betale for, at din leverandør af fadøl og/eller postmix får reklame hos dig?
Nu kan du købe fadøl og postmix til engrospriser hos United Beverage.

Som cafe, restaurant, pizzeria eller anden virksomhed med eget postmix eller fadølsanlæg kan du have alt for store omkostninger i forhold til køb af fadøl og postmix. Som rabat får du parasoller, markiser, ølglas og andet merchandise. Ikke med dit navn – men med din leverandørs navn.

Denne uigennemskuelig prismodel vil United Beverage gerne gøre op med. Derfor introducerer vi engrospriser på fadøl og postmix. ”Har du dit eget anlæg, så er der penge af spare, når du handler direkte i vores webshop”, udtaler direktør Lars Heide Rasmussen fra United Beverage.

Vi ved, at det kan være svært at finde den rigtige leverandør af fadøl og postmix, der kan levere både kvalitet og billige priser. Det er ganske enkelt for uigennemskueligt at se, hvad man reelt betaler. Hos United Beverage har vi skåret prisen til og har fjernet alt merchandise fra vores løsninger.

Har du ikke et anlæg, hjælper United Beverage gerne med indkøb og opsætning uanset om du ønsker at købe, leje eller lease. Vi tilbyder også, at vi kan stå for at servicere anlægget.

 

Vores baggrund for engrospriser som giver billig øl og billig sodavand

United Beverage er en virksomhed, der specialiserer sig i udvikling og levering af løsninger inden for drikkevarer, såsom juice, fadøl og postmix. Vi tilbyder vores attraktive løsninger til virksomheder som cafeer, restauranter, pizzarier og andre med egne anlæg.

Vores løsninger er skræddersyet til netop disse virksomheder og deres udfordringer med at spare penge på fadøl og postmix her post-Corona. Har du ikke allerede et anlæg, så har vi forskellige tilbud og pakkeløsninger, der hurtigt kan reducere omkostningerne og samtidig sikre en god kvalitet.

Vi tilbyder for eksempel en standardpakke, der inkluderer både fadølsanlæg og postmixanlæg. Pakken kan leveres i forskellige størrelser, så den passer til behovet. Derudover kan vi også tilbyde en serviceaftale, der sikrer, at anlæggene altid fungerer optimalt, så der ikke opstår dyre reparationer.

De første reaktioner på konceptet er særdeles positive. Nedenfor kan du selv indtaste dine priser og dit årlige forbrug, så du kan se, hvad du sparer. Og vi er helt sikre på, at der stadig er råd til at du køber parasoller, markiser og andet merchandise, men med dit eget logo på!

Brug United Beverage som leverandør af fadøl, sodavand og betal engrospriser. Fadøl og sodavand skal afregnes til den rigtige pris – og du skal selv bestemme, hvad der skal stå på din markise og parasol. Drag fordel af United Beverages høje kvalitet og professionelle service, så vil din forretning blive en succes.  

 

 

Nogle eksempler hvor egne anlæg giver giver mening

Lækker pizza med et koldt glas sodavand

Pizzaria

Antallet af pizzeriaer i Danmark er enormt stort – og mange af dem sælger både sodavand og øl på dåse. Det gælder både take-away og dem, hvor du spiser på stedet.

For et pizzaria bliver det hurtigt til 100 glas sodavand og 50 glas øl på en arbejdsdag. Det svarer til et årligt salg på 10.000 liter sodavand og 5.000 liter øl.

Met et kombi-anlæg får pizzeria 2 forskellige slags øl og 4 forskellige smagsvarianter af sodavand. Og ikke mindst en årlig besparelse på 60.000 kr., så det anlæg tjener sig hurtigt hjem.

Den lille cafe med lækker frokost

Den lille café

Der er mange caféer i Danmark – og mange af dem har allerede et anlæg, som kan håndtere fadøl og sodavand. Men det er deres nuværende leverandør, som ”stiller anlægget” til rådighed – og dermed bestemmer, hvad de skal have i hanerne.

Caféerne sælger også meget økologisk juice, som de køber på flasker. Og en lille café på den rette placering kan hurtigt sælge 100 flasker om ugen. Med et anlæg er det muligt at servere økologisk juice og saft til gæsterne.

Med et årligt salg på 8000 liter fadøl, 8000 liter sodavand og 8.000 liter juice/saft, så løber besparelsen i vejret og runder i mange tilfælde de 100.000 kr./år.

Havnekiosken - samlingspunktet i de danske havne

Havnekiosken

I et vandkantsland som Danmark er der mange havnekiosker, som udover slik, kaffe, blade og aviser ligeledes sælger øl og sodavand.

Meget af dette øl og sodavand leveres i dåser og leverandøren betaler for et flot køleskab. Når der så er den årlige havnefest og når der hele sommeren er gang i havnen, så opstilles et midlertidigt transportabelt anlæg.

Med eget kombi-anlæg, som både kan servere fadøl og postmix sodavand, ser regnestykket lidt anderledes ud – hele året.

Hvis havnekiosken sælger 6000 liter øl og 3000 liter sodavand i løbet af et år, så opnås der potentielt en besparelse på mere end 50.000 kr. om året, svarende til ca. 4 kr./liter.

Motocross og anden motorsport har mange tilskuere

Motocross klubben

Danmark har mange frivillige foreninger og interesseorganisationer, hvor man mødes i festligt lag og udforsker sin passion. Hos en del af disse kan man købe en kold øl.

Øl indkøbes i flasker eller dåser og fragtes til ”klubben”, hvor de sættes i et køleskab, serveres og efterfølgende indsamles panten. Herefter går turen igen til butikken eller også bestilles der hos nemlig eller tilsvarende til en pris på ca. 18 kr./liter. Til de store løbsdage lejes et eller to fadølsanlæg

Hvis der hver uge sælges 250 glas 0,33l øl, vil der kunne opnås en besparelse på 30.000 kr. Det er nok til at købe eget anlæg og betale det første år. Herefter går gevinsten direkte til klubben.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
To kolonner
Vertikal
Horisontal
Beregn din besparelse
Nuværende forbrug (liter/år)
Navn Total
"{{getWooProductName}}"er tilføjet din kurv
Have a promocode?
Promocode Hide Show