ØKOLOGISK PILSNER – 20 LITER (S-KOBLING)

Varenummer (SKU): 14332-3-2 Kategorier: , Tag:

Original price was: 611,00 kr..Current price is: 500,00 kr..

En god og lys pilsner med afbalanceret og fin humlesmag af bedste kvalitet. Brygget med lyse malttyper og den fineste aroma humle. Alt i alt en dejlig forfriskende øl – ren og ukompliceret. Undergæret.

  • Økologisk: Nej
  • Volume pr. enhed: 20 ltr
  • Alkohol vol.: 4,8 %
  • Indeholder allergener: Ja
  • Kobling: (S-kobling)

Yderligere information

Vægt 30 kg

Enhver cafe eller restaurant med respekt for sig selv har pilsner på drikkekortet. Det er og bliver en klassiker, der bare ikke må mangle.

For mange er en pilsner nemlig det ideelle valg, der ligger lige til højrebenet, når de skal bestille en forfriskning alene eller en ledsager til maden

Vores Pilsner er en let og forfriskende øl med en gylden farve og et cremet skum, der straks fanger øjet. Med sin velafbalancerede smag og karakteristiske lette bitterhed tilbyder den en behagelig og behagelig drikkeoplevelse for enhver øldrikker. Den klassiske pilsner er velegnet til caféer, barer, hoteller og lignende, hvor kvalitet og smag er i højsædet.

Vores Pilsner er skabt med fokus på kvalitet og pålidelighed, hvilket sikrer, at du altid kan stole på, at denne øl opfylder dine kunders og gæsters forventninger. Med vores øl kan du tilbyde dine gæster en pålidelig og velrenommeret drikkevare, der vil skabe tilfredshed hver gang.