Ikon - Hurtig levering

Hurtig levering

Ikon - kendte brands

Kendte brands

Ikon - hurtig support

Hurtig support

Ikon - kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg

Convenience & retail

Tilbyd et bredt udvalg af lækre forfriskninger

et bredt sortiment

Hos United Beverage har vi et bredt sortiment af produkter der passer til alle typer forretninger inden for convenience og retail. Og via vores seriøse partnere kan vi skaffe de helt rigtigt produkter til alle forretninger inden retail og convenience, som møder kunderne, når de er på farten.

Lad dine kunder få en god smagsoplevelse – vi har adgang til et kæmpe sortiment, hvis du har idéen eller behovet.

 

Over counter bordmodel - Model 2 til lækre drikkevarer

Maskintyper

Hos United Beverage forhandler, udvikler og producerer vi maskiner i alle størrelser, som passer til vores Fruity House sortiment af juice, nektar, saft og læskedrikke. Maskinerne er attraktive til retail og convenience industrien som følge af lave omkostninger og høj brugervenlighed.

Med vores maskiner kan du give dine kunder lidt ekstra til ganen.

Smagsvarianter

Fruity House konceptet er designet til at tilfredsstille alles smagspræferencer. Vi har mange års erfaring med at udvikle smagsvarianter af juice, saft og nektar, der passer til personer på farten, uanset om det er til salg i retail eller i convenience. Det giver dig som forhandler mulighed for at give dine kunder noget lækkert til ganen.

Med vores Fruity House koncept kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige smage, som vil behage enhver smag. Uanset om det er til retail eller convenience, så har vi erfaringer med, hvilke smagsvarianter der passer. Giv dine kunder i butikken lidt ekstra til ganen med en af vores smagsvarianter af lækker juice, saft og nektar.

Vores mest populære varianter af læskedrik

Hvad er fordelene?

Hos United Beverage leverer vi løsninger til retail og convenience markedet, hvor vi bl.a. har opstillinger i supermarkeder, kiosker og tankstationer. I butikker med stor kundegennemstrømning er det vigtigt, at hygiejnen holdes i top. Med No Touch-betjening sørger du for, at dine kunder kan tanke en forfriskning uden at skulle bekymre sig om bakterier og smitte.

Derudover kan du, med en af vores løsninger, tilbyde dine kunder et bredt smagssortiment af kolde, friskblandede drikkevarer i høj kvalitet.

juice med godt næringsindhold

Nedbring smitterisiko

Selvbetjente maskiner kan indeholde mange bakterier – og derved også være en stor kilde til sygdomssmitte.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Vi leverer løsninger, der kræver minimal berøring, så man kan skænke sig selv en lækker forsyning uden at skulle bekymre sig om smitterisici.

Spar ressourcer

Med vores løsninger sparer du på anvendelsen af glas og plastik. Det betyder, at du både slipper for at skulle håndtere store mængder affald, samtidig med at du sparer arbejdsressourcer ved ikke at skulle fylde op i køleskabe m.m.

Tilbyd høj kvalitet

Med en totalløsning fra United Beverage har du mulighed for at tilbyde drikke af højeste kvalitet. Alle vores drikke lever op til høje smagsstandarder, hvad end de er økologiske eller ej.

Giv flere valgmuligheder

Tilbyd et væld af smagsvarianter med en løsning fra United Beverage. I vores drikkevaresortiment finder man noget til selv de mest kræsne. Med både økologiske og veganske varianter rammer vi alle forretningstyper.

Bliv mere bæredygtig

Bæredygtighed er en kerneværdi hos United Beverage. Derfor arbejder vi hver dag på at reducere vores CO2-aftryk i overensstemmelserne med bl.a. EUs anvisninger. Det indebærer alt fra de ingredienser, vi bruger, til vores produktion og transport.

Med flere og flere økologiske varer i vores sortiment, samt løbende justeringer i værdikæden, er vi rigtig godt på vej mod en endnu mere bæredygtig fremtid. Transport af vand giver ingen mening, derfor anvender vi koncentreret juice af høj kvalitet til opblanding med det gode danske vand direkte fra hanen

Book møde - indgå partnerskab med United Beverage

Book møde

Hvis du er interesseret i en eller flere af vores løsninger, er du mere end velkommen til at booke et møde. Besøg vores showroom hvor vi altid har flere forskellige maskiner opsat, så du kan fornemme og afprøve den gode kvalitet. Men lav lige en aftale først – for den maskine du er på jagt efter, kan jo være solgt.