Convenience & retail

Tilbyd et bredt udvalg af lækre forfriskninger og nedbring smitterisikoen blandt jeres kunder

Hos United Beverage leverer vi løsninger til supermarkeder, kiosker og tankstationer. I butikker med stor kundegennemstrømning er det vigtigt, at hygiejnen holdes i top. Med No Touch-betjening sørger du for, at dine kunder kan tanke en forfriskning uden at skulle bekymre sig om bakterier og smitte.

Derudover kan du, med en af vores løsninger, tilbyde dine kunder et bredt smagssortiment af kolde, friskblandede drikkevarer i høj kvalitet.

Nedbring smitterisiko

Selvbetjente maskiner kan indeholde mange bakterier – og derved også være en stor kilde til sygdomssmitte. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være.

Vi leverer løsninger, der kræver minimal berøring, så man kan skænke sig selv en lækker forsyning uden at skulle bekymre sig om smitterisici.

over-counter-bordmodeller

Bliv mere bæredygtig

Bæredygtighed er en kerneværdi hos United Beverage. Derfor arbejder vi hver dag på at reducere vores CO2-aftryk. Det indebærer alt fra de ingredienser, vi bruger, til vores produktion og transport.

Med flere og flere økologiske varer i vores sortiment, samt løbende justeringer i værdikæden, er vi rigtig godt på vej mod en endnu mere bæredygtig fremtid.

Tilbyd høj kvalitet

Med en totalløsning fra United Beverage har du mulighed for at tilbyde drikke af højeste kvalitet. Alle vores drikke lever op til høje smagsstandarder, hvad end de er økologiske eller ej.

Spar ressourcer

Med vores løsninger sparer du på anvendelsen af glas og plastik. Det betyder, at du både slipper for at skulle håndtere store mængder affald, samtidig med at du sparer arbejdsressourcer ved ikke at skulle fylde op i køleskabe m.m.

Giv flere valgmuligheder

Tilbyd et væld af smagsvarianter med en løsning fra United Beverage. I vores drikkevaresortiment finder man noget til selv de mest kræsne. Med både økologiske og veganske varianter rammer vi alle forretningstyper.

Berøringsfri betjening

Når det kommer til saft, juice, sodavand og læskedrik, kan vi tilbyde alt fra små maskiner til vand og danskvand til store anlæg og maskiner med plads til et utal af smagsvarianter. En stor del af vores udstyr til læskedrikke kan leveres med ”No Touch”-betjening, så gæster i f.eks. en buffet-restaurant eller beboerne på et ældrecenter selv kan skænke drikkevarer uden at røre ved selve maskinen.

Smagsvarianter

Med vores Fruity House koncept kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige smage, som vil behage enhver smag.

Maskintyper

Hos United Beverage forhandler, udvikler og producerer vi maskiner i alle størrelser, som passer til vores Fruity House sortiment af juice, nektar, saft og læskedrikke.

Book møde

Hvis du er interesseret i en eller flere af vores løsninger, er du mere end velkommen til at booke et møde.