Convenience & retail

Tilbyd et bredt udvalg af lækre forfriskninger

et bredt sortiment

Hos United Beverage har vi et bredt sortiment af produkter der passer til alle typer forretninger inden for convenience og retail. Og via vores mange seriøse partnere kan vi skaffe de helt rigtigt produkter til alle forretninger inden retail og convenience, som møder kunderne, når de er på farten.

Maskintyper

Hos United Beverage forhandler, udvikler og producerer vi maskiner i alle størrelser, som passer til vores Fruity House sortiment af juice, nektar, saft og læskedrikke.

Smagsvarianter

Med vores Fruity House koncept kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige smage, som vil behage enhver smag. 

Hvad er fordelene?

Hos United Beverage leverer vi løsninger til supermarkeder, kiosker og tankstationer. I butikker med stor kundegennemstrømning er det vigtigt, at hygiejnen holdes i top. Med No Touch-betjening sørger du for, at dine kunder kan tanke en forfriskning uden at skulle bekymre sig om bakterier og smitte.

Derudover kan du, med en af vores løsninger, tilbyde dine kunder et bredt smagssortiment af kolde, friskblandede drikkevarer i høj kvalitet.

Nedbring smitterisiko

Selvbetjente maskiner kan indeholde mange bakterier – og derved også være en stor kilde til sygdomssmitte.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Vi leverer løsninger, der kræver minimal berøring, så man kan skænke sig selv en lækker forsyning uden at skulle bekymre sig om smitterisici.

Spar ressourcer

Med vores løsninger sparer du på anvendelsen af glas og plastik. Det betyder, at du både slipper for at skulle håndtere store mængder affald, samtidig med at du sparer arbejdsressourcer ved ikke at skulle fylde op i køleskabe m.m.

Tilbyd høj kvalitet

Med en totalløsning fra United Beverage har du mulighed for at tilbyde drikke af højeste kvalitet. Alle vores drikke lever op til høje smagsstandarder, hvad end de er økologiske eller ej.

Giv flere valgmuligheder

Tilbyd et væld af smagsvarianter med en løsning fra United Beverage. I vores drikkevaresortiment finder man noget til selv de mest kræsne. Med både økologiske og veganske varianter rammer vi alle forretningstyper.

Bliv mere bæredygtig

Bæredygtighed er en kerneværdi hos United Beverage. Derfor arbejder vi hver dag på at reducere vores CO2-aftryk. Det indebærer alt fra de ingredienser, vi bruger, til vores produktion og transport.

Med flere og flere økologiske varer i vores sortiment, samt løbende justeringer i værdikæden, er vi rigtig godt på vej mod en endnu mere bæredygtig fremtid.

Book møde

Hvis du er interesseret i en eller flere af vores løsninger, er du mere end velkommen til at booke et møde.