Hurtig levering

Kendte brands

Hurtig Support

Kæmpe udvalg

Vino Hano Rosé 11,5% 20 ltr

Varenummer (SKU): 15158 Kategori:

Det her er en rosé langt de fleste vil elske. Smagen er frugtig, rund og yderst attraktiv. Så selv om vinen skal nydes køligt, så er det meget varmt anbefalelsesværdigt. Forfriskende læskende alene eller i selskab med små hapsere, pizza, tapas og lyst kød.

 

  • Type: Tør
  • Restsukker: Ca. 5 g/l
  • Skal drikkes: Nu
  • Alkohol vol.: 11,5 %
  • Økologisk: Nej
  • Egnet til veganere: Nej
  • Volume pr. BiB: 20 ltr
  • BiB pr. lag: 12
  • Lag pr. palle: 2

Kort om Vino Hano Rosé 11,5% 20 ltr

I Danmark elsker vi rosé. Det lyder nærmest som titlen til en nationalsang. Men der ligger en sandhed bag ved ordene. Salget af rosévin er vokset med eksplosiv vækst de seneste 2-3 år. Det er ikke længere en type af vin, der kun nydes på terrassen om sommeren. Det er i den grad blevet gangbart året rundt. Udvalget af rosévine fra hele verden er meget større end tidligere, og kvaliteten er vokset støt i takt med stigende konkurrence. Målt i volumen halter Italien bagefter de største rosé-producerende lande som Frankrig, Spanien og USA. Det vil med garanti ændre sig over tid, for de italienske rosévine har rigtig meget at byde ind med – og kvalitetsniveauet er generelt meget højt.

Det her er en rosé langt de fleste vil elske – både kvinder og mænd. En blændende lys pink farve vil nogle måske sige, ikke er det mest maskuline, men hvorfor ikke. En ting er helt sikkert – farven er i særdeleshed formidabel ”Instagramable”. Så knips bare løs. Duften er yderst elegant med strejf af abrikos og pære. Smagen er frugtig, rund og yderst attraktiv. Så selv om vinen skal nydes køligt, så er det meget varmt anbefalelsesværdigt.

Nyd roséen i sol, regn, blæst, sne eller slud og alle andre vejrlige fænomener. Her er basis for grin og godt humør året rundt. Forfriskende læskende alene eller i selskab med små hapsere, pizza, tapas og lyst kød.

Der bor mere end 4 millioner mennesker i Emilia-Romagna-regionen, som er en af de rigeste landsdele i Italien. Et skønt område med byer som Bologna, Parma og Rimini. Bilentusiaster vil nikke genkendende til de luksuriøse og eksklusive bilmærker som Ferrari, Maserati og Lamborghini, der produceres her. Men der er også meget andet end hurtige sportsvogne, eksempelvis er gastronomien verdenskendt. Der findes utallige restauranter, top-gourmet-oplevelser og produkter som parmaskinke og parmesanost. Naturligvis laves der også i denne del af Italien fremragende vin helt på samme niveau som de imponerende bilmærker og de lækre madspecialiteter.

Indeholder ikke allergener, sødestoffer, vitaminer og mineraler.